Ερωτηματολόγιο  |  Δημοσκοπήσεις  |  Κόμματα  | 
Απάντηση ΑυτόAnswer this

Πιο Δημοφιλή Θέματα

Δείτε πώς οι ψηφοφόροι πλαισιώσουν σε άλλα δημοφιλή πολιτικά θέματα...

Υποστηρίζετε τη στρατιωτική επίθεση κατά της ISIS στην Ιρακινή πόλη της Μοσούλης;

Αποτελέσματα from Ecologist Greens

Τελευταία απάντηση Πριν 10 μήνες

Μοσούλη Αποτελέσματα Δημοσκόπησης για την Οικολόγοι Πράσινοι

Ναι

4 ψηφοφορίες

100%

Όχι

0 ψηφοφορίες

0%

Κατανομή των απαντήσεων που υπέβαλε ο Ecologist Greens.

1 Ναι απαντήσεις
0 Δεν υπάρχουν απαντήσεις
0 αλληλεπικαλυπτόμενες απαντήσεις

Τα δεδομένα περιλαμβάνουν συνολικού αριθμού των ψήφων που υποβάλλονται από επισκέπτες από τις Mar 27, 2017 . Για τους χρήστες που απαντούν περισσότερες από μία φορές (ναι ξέρουμε), μόνο πιο πρόσφατη απάντησή τους υπολογίζεται στο σύνολο των αποτελεσμάτων. Συνολικά ποσοστά αυτά δεν μπορούν να προσθέσουν έως και το 100% ακριβώς όπως θα επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν τις θέσεις «γκρίζα ζώνη» που δεν μπορούν να ταξινομηθούν σε ΝΑΙ / ΟΧΙ θέσεις.

Επιλέξτε μια δημογραφική φίλτρο

Μέλος

Πόλη

Κόμμα

Ιδεολογία

Δικτυακός τόπος

Ναι Όχι Σπουδαιότητα

Τα δεδομένα που βασίζονται σε 30-ημερών κινητός μέσος όρος για να μειώσει την ημερήσια διακύμανση από πηγές κυκλοφορίας. Τα σύνολα ενδέχεται να μην αθροίζονται στο 100% ακριβώς όπως θα επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν τις θέσεις «γκρίζα ζώνη» που δεν μπορούν να ταξινομηθούν σε ΝΑΙ / ΟΧΙ θέσεις.

Μάθετε περισσότερα για το Μοσούλη

Τον Οκτώβριο του 2016 οι συμμαχικές δυνάμεις ενώνονται με τον ιρακινό στρατό για να ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον των δυνάμεων του ISIS στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης. Μετά ISIS πήρε τον έλεγχο της πόλης το 2014 συμμαχικές δυνάμεις και το ιρακινό στρατιωτικό έχουν ξεκινήσει τρεις ξεχωριστές επιθέσεις με στόχο την ανακατάληψη της πόλης. Οι δύο πρώτες επιθέσεις, ο Ανμπάρ Εκστρατεία και η επίθεση στη Μοσούλη ήταν ανεπιτυχείς στις προσπάθειές τους για να εξαγνίσει τις δυνάμεις ISIS από την πόλη. Η σημερινή επίθεση, η μάχη της Μοσούλης, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 και συνεχίστηκε την άνοιξη του 2017. Τον Μάρτιο του 2017, ΗΠΑ αεροπορική επιδρομή συνασπισμού σκότωσαν 200 αθώους αμάχους στην πόλη. Ανθρωπιστικές οργανώσεις στη Μοσούλη εκτιμούν ότι τουλάχιστον 600.000 άμαχοι παγιδευμένοι στην πόλη. Οι αντίπαλοι της επίθεσης υποστηρίζουν ότι, προκειμένου να αποφευχθεί το θάνατο περισσότερων αθώων αμάχων, παραϊατρικά και ιρακινές δυνάμεις θα πρέπει να εγκαταλείψει την εκστρατεία. Οι υποστηρικτές ισχυρίζονται ότι αφήνοντας τον έλεγχο ISIS μια μεγάλη ιρακινή πόλη θα φέρει αστάθεια στη Μέση Ανατολή και συμμαχικές δυνάμεις πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ήττα ISIS με κάθε κόστος.  Δείτε τις πρόσφατες Μοσούλη ειδήσεις

Συζητήστε αυτό το θέμα...