Δοκιμάστε το πολιτικό κουίζ

Συχνές ερωτήσεις

Candidate Match: How important is this issue?

Διαφωνώ με τα αποτελέσματα. Είναι αυτό το πράγμα είναι ακριβής;
Αυτή η ερώτηση τίθεται συνήθως από τους χρήστες οι οποίοι απαντήσουν μερικές ερωτήσεις (λιγότερο από 15), μόνο επιλέξετε ναι / όχι, και δεν επηρεάζουν τη σημασία του κάθε θέματος. Για να βελτιωθεί η ακρίβεια των αποτελεσμάτων σας, να είστε βέβαιος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, επιλέξτε τη θέση που αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις πεποιθήσεις σας κάνοντας κλικ στο "επιλέξτε μια άλλη στάση», και το βάρος της σημασίας της κάθε έκδοσης, κάνοντας κλικ στο "σημασία" μπάρα στα αριστερά του κάθε ερώτηση.

Αυτές οι ερωτήσεις είναι πάρα πολύ περίπλοκη για ένα απλό ναι / όχι απαντήσεις. Πώς πρέπει να απαντήσει με ακρίβεια τους;
Αυτή η ερώτηση τίθεται συνήθως από τους χρήστες που έχουν απενεργοποιημένη τη javascript ή δεν παρατηρήσετε το "επιλέξτε μια άλλη στάση" επιλογή στην σελίδα κουίζ. Κάνοντας κλικ στο "επιλέξτε μια άλλη στάση" θα δείξει πιο λεπτή απαντήσεις και στις περισσότερες περιπτώσεις θα παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα. Εάν αυτές οι απαντήσεις δεν είναι ικανοποιητικές, μπορείτε να «υποβάλουν τις δικές σας στάση". Υποβολή δική σας στάση δεν θα ταιριάζει με κανένα υποψηφίων, αλλά θα μας επιτρέψει να αναθεωρήσει δημοφιλείς στάσεις, να τις προσαρμόσουν στους υποψηφίους, και να τους προσθέσετε ως επίσημη θέση.

Candidate Match: Choose another stance

Είναι αυτή η ιστοσελίδα ανήκει (όποιο υποψήφιο / κόμμα / εταιρεία δεν σας αρέσει);
Όχι, δεν είμαστε συνδεδεμένες με κάθε υποψήφιο, πολιτικό κόμμα, εταιρικούς χορηγούς, επενδυτές, ή ομάδες συμφερόντων. Είναι ακριβώς η δυο μας με τη βοήθεια από τους χρήστες σαν εσάς που υποστηρίζουν την ιδέα της ψήφου από τα θέματα, δεν ακούγεται δαγκώματα.

Πώς ο υποψήφιος ταιριάζει με το έργο αλγόριθμο;
Οι απαντήσεις σας ταιριάζουν με τις απαντήσεις του κάθε υποψηφίου που βασίζεται σε μεταβλητό ποσοστό κλίμακα. Αυτές οι μεταβλητές περιλαμβάνουν παράγοντες πάθος (Πόσο συχνά ο υποψήφιος να μιλήσει για το θέμα, είναι μια κορυφαία προτεραιότητα στην πλατφόρμα τους, πόσο παρόμοια είναι η «παρόμοια» στάση με την επίσημη θέση τους) και παράγοντες εμπιστοσύνης (Πόσο καιρό έχει ο υποψήφιος κατέχει τη θέση αυτή , έχουν άλλαξαν τη στάση αυτή κατά το παρελθόν, έχει ρεκόρ ψήφου τους και την ιστορία επιβεβαιώνουν αυτή τη στάση). Για παράδειγμα, στην ερώτηση «Έχετε υποστηρίξει τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας;" Rand Paul υπήρξε σφοδρός επικριτής του πολέμου κατά των ναρκωτικών και έχει πει χρήστες pot δεν θα πρέπει να τεθεί στη φυλακή. Rick Perry έχει πει ότι κάθε κράτος πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίσει αν θα νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα. Ο Παύλος έχει ένα πολύ υψηλό αγώνα με την απάντηση "ναι", ενώ Perry έχει ένα πολύ χαμηλό αγώνα με την απάντηση "ναι".

Candidate Match: Show more questions

Κατά την προβολή τους φίλους μου αποτελέσματα, απάντησαν ερωτήσεις που δεν είχα πάρει. Μήπως παίρνουν ένα διαφορετικό κουίζ;
Αυτή η ερώτηση τίθεται συνήθως από τους χρήστες που δεν παρατηρήσετε το "Show περισσότερες ερωτήσεις" στον σύνδεσμο Οικονομικών, Εξωτερικής Πολιτικής και εσωτερικά θέματα ενότητες στη σελίδα κουίζ. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο θα εμφανιστούν περισσότερες ερωτήσεις.

Είναι τα στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα του χάρτη ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των πιθανών ψηφοφόρων σε κάθε κράτος;
Όχι, τα αποτελέσματα του χάρτη και κράτος-από-κρατική αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν μια τριών μηνών καταληκτικά μέσο όρο οι χρήστες που έχουν πάρει το κουίζ, δεν είναι όλοι οι χρήστες που θα ψηφίσουν. Παραδοσιακά δημοσκοπήσεις καλέσετε ένα δείγμα των πιθανών ψηφοφόρων σε μια συγκεκριμένη περιοχή ψήφου και συχνά ζητούν άμεσες ερωτήσεις σχετικά με τους υποψηφίους και τα ζητήματα. Τα δεδομένα στο χάρτη μας βασίζεται στο πώς οι χρήστες σε κάθε κράτος απαντά στην κουίζ iSideWith.

Πώς μπορώ να προσδιορίσω τη θέση του υποψηφίου;
Εμείς έρευνα σε βάθος τις θέσεις των υποψηφίων και να ενημερώσει τους αν αλλάξει κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Χρησιμοποιούμε, και παρέχει μια σύνδεση με, πιο πρόσφατη διατυπώσουν τη θέση τους ως επίσημη θέση τους. Κάθε φορά που ένας υποψήφιος αλλάζει τη στάση τους λαμβάνουν χαμηλότερης βαθμολογίας καταδίκη για αυτό το θέμα. Ο υποψήφιος με χαμηλότερο σκορ καταδίκη δεν θα σας ταιριάζει τόσο έντονα ως υποψήφιο ο οποίος δεν έχει αλλάξει τη στάση τους για το θέμα αυτό.

Πώς να αποτρέπονται οι παρεμβάσεις και η υποβολή διπλών στα αποτελέσματα του χάρτη σας και κράτος-από-κρατική αποτελέσματα;
Εμείς δεν δημοσιεύουν πώς μπορούμε να προλαμβάνουν τις παραβιάσεις, αλλά έχουμε εξελιγμένα μέτρα σε ισχύ για την εύρεση και την απόρριψη αλλοιωθεί ή να επαναλαμβάνουν τις παρατηρήσεις.

Candidate Match: Similar candidate stance

Μερικά από τα «παρόμοιες θέσεις» είναι πολύ αόριστα ταιριάζουν. Μήπως ο αλγόριθμος θεωρεί ότι;
Ναι, ανατρέξτε στο θέμα Πώς λειτουργεί το υποψήφιο έργο αλγόριθμο αγώνα;

Πώς μπορείτε να ταιριάξει με ένα υποψήφιο που αλλάζει συνεχώς μια στάση;
Παρακολουθούμε συνεχώς τις εκλογές και να ενημερώσετε εάν στάσεις / όταν αλλάζουν. Ο υποψήφιος που είναι πολύ σταθερή σε μια στάση που ταιριάζει περισσότερο σε αυτή την κατεύθυνση από έναν υποψήφιο ο οποίος έχει Λεπτομέρειες της ψηφοφορίας ή ενέργειες παρελθόντος δεν ταιριάζουν με αυτή τη στάση. Παρακαλούμε δείτε επίσης το ερώτημα πώς κάνει τον υποψήφιο αγώνα δουλειά αλγόριθμο;

Την οποία οι υποψήφιοι και δεν έχετε συμπεριλάβει στα αποτελέσματα;
Θα περιλαμβάνει τους υποψηφίους που έχουν τα προσόντα για να είναι στο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές στο κράτος σας. Αυτή τη στιγμή διαθέτει υποψηφίων που θα εμφανιστεί στο ψηφοδέλτιο στο 2016 Προεδρική Καύκασο και προκριματικές. Το 2016 θα διαθέτουν Γενική Εκλογική προεδρικούς υποψηφίους, τους υποψηφίους του Κογκρέσσου, μέλος Βουλής και της Γερουσίας υποψήφιοι και οι υποψήφιοι της πόλης.

Candidate Match: View my results

Πήρα το κουίζ πριν από λίγες εβδομάδες. Πώς μπορώ να ανακτήσω τις απαντήσεις μου;
Αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο υπολογιστή και το πρόγραμμα περιήγησης που πήρε το κουίζ σχετικά, θα υπάρχει ένα κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας που λέει "δείτε τα αποτελέσματά μου" που θα σας πάρει τα αποτελέσματα σας. Σας συνιστούμε να bookmark τη σελίδα αποτελεσμάτων σας, αφού έχετε ολοκληρώσει το κουίζ. Χτίσαμε εσκεμμένα την ιστοσελίδα χωρίς χαρακτηριστικά σύνδεσης (εισάγοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) για την πρόληψη της ιδιωτικής ζωής.

Μπορείτε να προσαρμόσουν το κουίζ σας για διεθνή και τοπική χρήση;
Ναί. Δείτε μια πλήρη λίστα χωρών εδώ .

Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;
1. Βοηθήστε μας να κάνουμε το site καλύτερο. Στείλτε μας τις προτάσεις σας.
2. Πείτε το στους φίλους σας.
3. Η χρηματοδοτική στήριξη σας μέσω PayPal είναι αυτό που κρατά λειτουργία αυτού του ιστότοπου.

English Ελληνικά