Ερωτηματολόγιο  |  Δημοσκοπήσεις  |  Κόμματα  | 
Απάντηση ΑυτόAnswer this

Πιο Δημοφιλή Θέματα

Δείτε πώς οι ψηφοφόροι πλαισιώσουν σε άλλα δημοφιλή πολιτικά θέματα...

Πρέπει η Ελλάδα να ανατρέψει τον Πρόεδρο Άσαντ της Συρίας;

Αποτελέσματα from Liberal Alliance

Τελευταία απάντηση 1 χρόνο πριν

Ανατροπή του Άσαντ Αποτελέσματα Δημοσκόπησης για την Φιλελεύθερη Συμμαχία

Ναι

1 ψηφοφορίες

10%

Όχι

9 ψηφοφορίες

90%

Κατανομή των απαντήσεων που υπέβαλε η Liberal Alliance.

1 Ναι απαντήσεις
2 Δεν υπάρχουν απαντήσεις
0 αλληλεπικαλυπτόμενες απαντήσεις

Τα δεδομένα περιλαμβάνουν συνολικού αριθμού των ψήφων που υποβάλλονται από επισκέπτες από τις Dec 23, 2015 . Για τους χρήστες που απαντούν περισσότερες από μία φορές (ναι ξέρουμε), μόνο πιο πρόσφατη απάντησή τους υπολογίζεται στο σύνολο των αποτελεσμάτων. Συνολικά ποσοστά αυτά δεν μπορούν να προσθέσουν έως και το 100% ακριβώς όπως θα επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν τις θέσεις «γκρίζα ζώνη» που δεν μπορούν να ταξινομηθούν σε ΝΑΙ / ΟΧΙ θέσεις.

Επιλέξτε μια δημογραφική φίλτρο

Μέλος

Πόλη

Κόμμα

Ιδεολογία

Δικτυακός τόπος

Ναι Όχι Σπουδαιότητα

Τα δεδομένα που βασίζονται σε 30-ημερών κινητός μέσος όρος για να μειώσει την ημερήσια διακύμανση από πηγές κυκλοφορίας. Τα σύνολα ενδέχεται να μην αθροίζονται στο 100% ακριβώς όπως θα επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν τις θέσεις «γκρίζα ζώνη» που δεν μπορούν να ταξινομηθούν σε ΝΑΙ / ΟΧΙ θέσεις.

Μάθετε περισσότερα για την ανατροπή του Άσαντ

Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας ξεκίνησε την άνοιξη του 2011, όταν εθνικές διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης του Προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ οδήγησαν σε ένοπλη σύγκρουση. Αφού οι αντάρτες πήραν τον έλεγχο αρκετών μεγάλων πόλεων, η δυνάμεις του ISIS προσχώρησαν και κατέλαβαν πολλές περιοχές της βόρειας Συρίας. Η κυβέρνηση του Άσαντ απάντησε πραγματοποιώντας αεροπορικές επιδρομές, που είχαν ως αποτέλεσμα πάνω από 70.000 θανάτους αμάχων. Οι υποστηρικτές της ανατροπής του Άσαντ υποστηρίζουν ότι είναι ένας στυγνός δικτάτορας, που πρέπει να απομακρυνθεί από την εξουσία πριν πραγματοποιήσει περαιτέρω φρικαλεότητες σε αθώους αμάχους της Συρίας. Οι πολέμιοι της αλλαγής του καθεστώτος, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Βενιαμίν Νετανιάχου του Ισραήλ, υποστηρίζουν ότι η πτώση του Άσαντ θα οδηγήσει σε ένα κενό εξουσίας, που θα αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή.  Δείτε τις πρόσφατες Πρόεδρος Άσαντ ειδήσεις

Συζητήστε αυτό το θέμα...