Δοκιμάστε το πολιτικό κουίζ

Μεταφόρτωση εικόνας

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να ανεβάσετε μια εικόνα

Ονομα

Εισαγάγετε το όνομα ή την οργάνωσή σας που θα στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επικεφαλίδα

Εισαγάγετε έναν τίτλο που θα προσελκύσει την προσοχή του χρήστη.

Περιγραφή

Εισαγάγετε μια σύντομη πρόταση που προωθεί γιατί ο χρήστης θα πρέπει να συμμετέχει στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Στόχευση κοινού

Τα μηνύματα συμμετοχής σας στο e-mail θα εμφανίζονται στους ψηφοφόρους σε όλες τις χώρες. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να στοχεύσετε ένα συγκεκριμένο κοινό.

Τα μηνύματά σας επιλογής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανίζονται μόνο στους ψηφοφόρους που ταιριάζουν με τα παρακάτω ακροατήρια:

Προσθήκη στόχευσης
Παράδειγμα: Τοποθεσία

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;

Καταχωρίστε τη μέγιστη τιμή που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για κάθε εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια υψηλότερη προσφορά και ένας προϋπολογισμός θα παράγουν ταχύτερα αποτελέσματα, καθώς θα προβείτε σε προσφορές ανταγωνιστικών προσφορών. Μια χαμηλή προσφορά μπορεί να μην παράγει εγγραφές.

 ανά εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (τρέχουσα μέση προσφορά = $3‐$5)
 

Πόσο καιρό θα θέλατε να εκτελέσετε την καμπάνια σας;

Εισαγάγετε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης για την καμπάνια σας παρακάτω.

Πληροφορίες Πληρωμής

Σύνοψη Παραγγελίας

Αφήστε 24 ώρες την αναθεώρηση της παραγγελίας σας. Μόλις εγκριθεί η παραγγελία σας, χρεώνεται μια κατάθεση 20% του προϋπολογισμού της καμπάνιας σας. Τα αποτελέσματά σας θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 72 ωρών μετά την ολοκλήρωση της ημερομηνίας λήξης της καμπάνιας σας.

English Ελληνικά